Bijeenkomst Smart Cities: wat is je speelruimte?

Datum: 27-01-2020
Locatie: World Trade Center Twente
Adres: Industrieplein 2, Hengelo
Aanvangstijd: 14:00

Stel dat  je metingen wil verrichten in je stadscentrum of dorpskern, bijvoorbeeld bezoekers tellen, mag dat dan zomaar?’. Na een eerste geslaagde bijeenkomst over de diverse mogelijkheden van technologische toepassingen in binnensteden (smart cities), is het tijd voor een tweede bijeenkomst. Deze keer ‘zoomen’ we in op de juridische kant. Tijdens deze kleinschalige interactieve sessie laten we zien wat wettelijk gezien mag en wat wettelijk gezien niet mag. En ook de ‘grijze ruimte’ die hier precies tussenin zit. Op deze manier kun je als stad je eigen afwegingskader maken.

De bijeenkomst is voor iedereen interessant, die betrokken is bij ‘vitale binnensteden’. Was je er de eerste sessie niet bij? Geen punt. Je kunt deze tweede bijeenkomst prima volgen, zonder voorkennis. Klik hier voor het programma van deze middag.

Aanmelden? Dat kan via stadsbeweging@overijssel.nl.
Het WTC -gebouw bevindt zich naast het centraal station van Hengelo (uitgang Hart van Zuid). Parkeren is mogelijk in parkeergarage Q-Parc op 5 minuten loopafstand van het WTC-gebouw.

Partners