Overijsselse bestuurdersdag voor nieuwe raadsleden in Overijssel met de Stadsbeweging

Datum: 25-04-2018
Locatie: Provinciehuis Overijssel
Adres: Luttenbergstraat 2, Zwolle
Aanvangstijd: 16:00
Dit is een foto van stands van lokale initiatieven op het Stads- en retailcongres met de Stadsbeweging

Stands van lokale initiatieven op het Stads- en retailcongres met de Stadsbeweging

Op woensdag 25 april is de Overijsselse Bestuurdersdag. De Overijsselse Bestuurdersdag is een jaarlijks terugkerende dag voor alle Overijsselse bestuurders en volksvertegenwoordigers. Dit jaar staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. In samenwerking met de kring van Overijsselse griffiers hebben de VNG Overijssel en de provincie Overijssel een kenniscarrousel voor nieuwe en door de wol geverfde raadsleden opgezet. De dag is van 16.00 – 20.00 uur in het Provinciehuis.

Informatiemarkt

Onderdeel van deze bijeenkomst is een informatiemarkt. Ook de Stadsbeweging is aanwezig. Heb je vragen over de Stadsbeweging of wil je weten wat wij doen in jullie gemeente? Kom even langs bij onze stand. We zijn te herkennen aan onze banners.
 Het programma voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit:
16.00 uur             Inloop
16.30 uur             Opening door waarnemend Commissaris van de Koning Boele Staal en de voorzitter van VNG Overijssel Martijn Dadema
16.45 uur             Keynote spreker Danielle Braun (corporate analoog. In haar keynote deelt Daniëlle haar visie op de lessen van de antropologie over besluitvorming, bestuurscultuur en anders kijken.
17.15 uur             Buffet
18.00 uur             Workshop ronde 1
19.00 uur             Workshop ronde 2
20.00 uur             Koffie

Partners