Stadscafé Almelo 23 april 2018

Datum: 23-04-2018
Locatie: Indiëterrein
Adres: Sluiskade NZ 14
Aanvangstijd: 19:00

Wil jij graag meedenken -met en over- ideeën voor Almelo? Meld je aan voor het Stadscafé en doe mee!

Op maandag 23 april ben je vanaf Dit is de poster van het Stadscafé Almelo dat mensen oproept een idee te pitchen en aan te melden via www.stadsbeweging.nl19.00 uur van harte welkom bij het vierde stadscafé van Almelo. In ons stadscafé bundelen we ideeën, inspiratie en kracht om van Almelo een nog dynamischere stad te maken. Goed idee voor de binnenstad? Kom dan pitchen bij het stadscafé of denk mee over andere ideeën! We hopen je te zien op 23 april.

Programma

19.00 Inloop

19:30 Opening
Welkom in Almelo!

19:45 Terugblik voorgaande stadscafés
Evelien Harberink gaat in gesprek met Babbette Schoonebeek en Erik Busscher. Hoe is het hun vergaan nadat ze gepitcht hebben op het stadscafé?

20:00 Pitches en brainstormsessies
De pitchers delen hun ideeën met het publiek. Nadat de pitches zijn geweest gaan we in kleine groepjes uit elkaar. In deze groepjes kan het publiek de ideeën aan de hand van een interactieve brainstorm aanscherpen.

21:15 Wrap-up
Evelien gaat in gesprek met het publiek en de pitchers om op te halen welke aanvullingen en suggesties de pitchers op hun initiatieven hebben gehad. Vervolgens beslist de jury welk initiatief wordt beloond met een stadscheque. Gedeputeerde Monique van Haaf sluit de avond feestelijk af met het uitreiken van de stadscheque.

21:30 Borrel


Voor wie is het stadscafé interessant?

Voor ondernemers, professionals, inwoners, wethouders, studenten, jongeren en Raads- en Statenleden die actief willen meedenken over binnenstadsontwikkeling in Almelo. Meld je nu aan!
Interesse? Meld je snel aan door een mail te sturen naar: stadscafe@almelo.nl o.v.v. ‘Aanmelding stadscafé Almelo’. Als je een idee wil pitchen moet je je idee aanmelden op www.stadsbeweging.nl. Log in, ga naar ‘Projecten’ en klik op ‘Start een project’. Een deskundige jury nodigt de meest kansrijke ideeën uit om te komen pitchen.

Parkeren Je kunt gratis parkeren op het Indiëterrein.

Partners