Ik heb een idee

Heb jij ook een idee voor het centrum van jouw stad of dorp? En kun je wel wat hulp gebruiken? Word stadsbeweger en deel je idee! Maak je idee concreet en laat anderen je helpen bij het realiseren van je plan. Door te klikken naar deze pagina heb je de eerste stap op weg naar de realisatie van jouw plan al gezet. Nu de andere stappen nog. Vul onderstaande velden in en je idee wordt gedeeld met een mooi netwerk. Een netwerk dat bestaat uit actieve bewoners, ondernemers en andere stadsbewegers. Zo draag je bij aan de vitaliteit en leefbaarheid van jouw stad of dorp!

Hier kun je invullen bij welk onderwerp jouw initiatief het beste past. Bezoekers aan het platform zien dan meteen of je een plan hebt voor bijvoorbeeld kunst in de stad of voor een bijzondere winkel.
Een goede titel valt op en zorgt voor meer aandacht van de bezoeker aan dit platform.
Geef in maximaal 1000 tekens een toelichting bij je idee
De gekozen foto's moeten liggend rechthoekig en niet groter dan 5mb zijn.
Probeer kort aan te geven wat jouw doel is: wat wil je met je initiatief bereiken in jouw stads- of dorpscentrum?
Geef zo concreet mogelijk aan wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan helpers, een investering, een netwerk of een pand
Welke specialisaties heb je nodig? Bijvoorbeeld een kunstenaar, een financieel expert, een timmerman.
Je hebt een idee. Maar: wat is nu het eerste wat je gaat doen? Maak het voor jezelf concreet.

Heb je alle velden ingevuld? Klik dan op ‘idee uploaden’. Je kunt de informatie op een later tijdstip nog aanpassen. Je hoeft hiervoor alleen opnieuw in te loggen met je inloggegevens.

Partners