Benieuwd naar de Overijsselse Retailaanpak? Kom dan naar de retailcafé’s!

De urgentie om retail te transformeren is tijdens de coronacrisis groter dan ooit geworden. Samen met het Retail Platform Overijssel (RPO) heeft de provincie daarom een Overijsselse Retailaanpak ontwikkeld. Een praktische aanpak met daarin acht instrumenten waarmee je morgen aan de slag kunt gaan. De aanpak is ontwikkeld op basis van gesprekken, onderzoek en ontwikkelingen. We willen de aanpak graag met je delen.

Op 17, 24 en 30 september organiseert de provincie samen met het RPO van 15:00 tot 16:00 uur een drietal Retailcafé’s vanuit respectievelijk Deventer, Zwolle en Enschede. Tijdens deze café’s gaan we het gesprek aan met boeiende tafelgasten, die in iedere regio weer anders is van samenstelling. Je kunt denken aan wethouders retail, leden van het Retail Platform Overijssel, centrummanagers en Statenleden. Gedeputeerde Monique van Haaf en voorzitter Retailplatform Overijssel, Hans Bakker, zijn wél bij iedere sessie aanwezig.

Je bent van harte uitgenodigd om online bij een van deze retailcafé’s aanwezig zijn. Meld je nu aan via de website van de Stadsbeweging. 

Partners