Meld je aan voor de webinar ‘Samen online sterk maar: hoe doe je dat?’

Tijdens deze Corona-crisis lanceren steeds meer gemeenten een online platform voor de inwoners van een stad of dorp, met daarop de lokale centrumondernemers. Maar welke keuzes heb je als je zo’n platform wil bouwen? Waar begin je? Wat zijn de valkuilen? En hoe maak je zo’n platform duurzaam zodat het ook na de Corona-crisis kan worden ingezet? Om antwoord te geven op deze en andere vragen, organiseert de Stadsbeweging een webinar ‘Samen online sterk maar: hoe doe je dat?’.

Tijdens deze webinar delen drie gemeenten (Deventer, Borne, Hasselt) hun ervaringen met de deelnemers: hoe hebben zij het platform gebouwd, met welk doel, wat zijn tot nu toe de resultaten?
Daarnaast ontvangen de deelnemers een aantal tips van expert Rob Weiss van bureau Ik Onderneem! (betrokken bij onder andere De Nieuwe Winkelstraat) voor het bouwen van zo’n platform. Het webinar wordt geleid door René Hendriks, een van de initiatiefnemers van het CMA.

Wanneer:
Donderdag 9 april 2020 via Zoom (uitnodigingslink en instructies volgen bij aanmelding).

Programma (onder voorbehoud):
13.30 – 14.10

Ervaringen vanuit drie centra, verzorgd door drie centrummanagers: Peter Brouwer (Deventer), Ruben Baartman (Borne) en Eduard Plate (Hasselt).

14.10 – 14.20 
Korte koffiepauze

14.20 – 14.45
Praktische tips (inclusief stappenplan), verzorgd door deskundige Rob Weiss. Rob geeft ook een doorkijkje na de Coronacrisis: kun je hiermee al rekening houden met de bouw van je platform en de keuzes die je maakt?

14.45 – 15.00
Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld je nu aan!
Wil je dit webinar niet missen? Meld je dan nu aan via stadsbeweging@overijssel.nl. Je ontvangt van ons tijdig een aanmeld-link voor het webinar. Daarnaast ontvang je van ons een handleiding voor de tool die we gaan gebruiken (Zoom).

Vragen over het webinar?
Neem contact op met onze stadsbeweger Lieke Kiekebosch.

Partners