Stads-en retailcongres op 4 maart: maak de juiste keuzes voor je stad en pak de regie

Noteer alvast in je agenda: de tweede editie van het stads- en retailcongres komt eraan! De binnenstad van nu is méér dan alleen een plek om te winkelen en uit te gaan. In een vitale stads- of dorpskern kun je winkelen, werken, wonen, recreëren, ondernemen, uitgaan en studeren. De kern is compact, de vastgoedportefeuille is op orde, het heeft een duidelijk DNA en is bovendien in balans met omliggende steden en dorpen. Vitale steden en dorpen kunnen scherpe keuzes maken en zijn daarmee aantrekkelijk voor inwoners, investeerders, ondernemers en andere financiële partijen. Maar: hoe maak je de juiste keuzes?

Alle thema’s voor de stad of het dorp lijken even belangrijk en even urgent. Tijdens het stads- en retailcongres helpen we je op weg. Door het delen van ervaringsverhalen uit andere steden en kleine kernen, door zelf aan de slag te gaan en door het opdoen van kennis. Dus laat je inspireren, stroop je mouwen op en ga aan de slag!

Boek nu je gratis ticket en ga op 4 maart met ons mee op Citytrip. Je bent van harte welkom in het Metropool (voormalig Atak, bij Wilminktheater) in Enschede tussen 17.00-22.00 uur. Klik hier voor meer informatie over het congres en het programma en meld je vandaag nog aan!

 

Partners