Uitnodiging digitale ontmoeting: De Genereuze Stad Zwolle

Op dinsdag 14 april organiseert Club Cele in samenwerking met de Stadsbeweging een eerste digitale ontmoeting. Evenals op 10 maart staat ook deze keer het onderwerp De Genereuze Stad Zwolle centraal. De insteek van het verhaal is deze keer echter heel anders dan de vorige keer. Dit heeft alles te maken met de nieuwe werkelijkheid waarin we leven sinds de Coronacrisis.

In het vorige stadscafé stonden plekken centraal waar je mensen kunt ontmoeten om bijvoorbeeld te sporten, te genieten van een picknick, yoga-oefeningen te doen of om een film te bekijken. Op een kaart van Zwolle mochten aanwezigen stickers plakken op plekken die zij als fijn en prettig ervaren en op de minder fijne plekken.

In deze tijd van sociale distantiëring waarbij we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, zijn we juist op zoek naar rustige plekken. De vraag is nu: kunnen we fijne plekken in Zwolle in kaart brengen waar je juist alleen kunt zijn? De organisatoren dagen je uit om jouw ideeën met de andere deelnemers te delen.

Hou deze pagina in de gaten voor inschrijfmogelijkheden en de ‘online tool’ die Club Cele gaat inzetten.

Partners