Attractieve klomp

Gabriella Grosz

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 0
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

Een straat, de Oldenzaalsestraat scheidt de binnenstad van De Klomp, waar veel ondernemers hun diensten aanbieden. De Klomp is een straat waar veel mensen wonen en waar veel kleine ondernemers werken. Helaas is De Klomp niet aantrekkelijk genoeg voor de grote publiek vanwege verouderde straatinrichting, afvalproblematiek en geen aandacht aan deze straat vanuit de gemeente.

Wat wil ik bereiken:

Ik zou graag willen bereiken dat vanuit het centrum mensen naar deze straat geleid worden om een kijkje te nemen. Het is een leuke ondernemend straat die niet opvalt, niet uitnodigend is omdat bijna niemand weet dat daar leuke winkels en ondernemingen zijn. Een opvallende versiering aan het kruispunt of plantenbakken met bomen, en boorden van ondernemers, een opknapbeurt naast het project "Attractieve Klomp" zou dit moeten oplossen.

Wat heb ik nodig:

Ondersteuning vanuit de gemeente en geld.

Naar wie ben ik op zoek:

Diegene die hierover kan beslissen en meedenken en financieren.

Actuele stand van zaken

Gesprekken met ondernemers in de straat

3 juli 2018

Er is overleg gepleegd met meerdere ondernemers aan het begin van De Klomp. Iedereen vindt dat de straat aantrekkelijk maken zeker iets toevoegt aan de uitstraling van De Klomp. En iedereen steunt deze actie. Er zijn al verschillende leuke ideeën zoals bloembakken aan de lantarenpalen hangen met mooie bloemen, plantenbakken neer zetten vanaf de kruispunt Oldenzaalse straat met boompjes of struiken er in. Voorgevel van het gebouw van Ons huis schoonmaken of wit schilderen. Parkeer plaats voor het gebouw netjes maken. Schoonspuiten of ook wit schilderen. Er wordt aan gewerkt om een actiegroep bij elkaar te roepen om de plannen te regelen en uit te voeren.

Partners