Happy tosti

Roel Van der Vegt

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 0
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

Happy Tosti, een hip en sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Dit project is bijzonder in zijn opzet, waarbij een horecaonderneming wordt gerund door mensen met en zonder arbeidsbeperking. Bovendien heeft bij Happy Tosti iedereen een betaalde baan en draagt het dus bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Wat wil ik bereiken:

Laten zien dat met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met de juiste training en begeleiding bijdragen aan de succesvolle running van een horecaonderneming. Happy Tosti wil op commerciële basis laten zien dat dit concept op eigen benen kan staan, ook in Deventer. Dit kan naar mijn inzien alleen worden bereikt door de focus te leggen op het leveren van hoge kwaliteit van product en service. Onze eerlijke producten en het enthousiaste team zorgen voor de 'happyfactor' voor medewerkers en gast!

Wat heb ik nodig:

Op dit moment zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie waar vanuit we Happy Tosti Deventer kunnen exploiteren. De locatie heeft een hoog 'traffic gehalte' nodig en voldoende ruimte, zowel voor binnen als voor een terras buiten.

Naar wie ben ik op zoek:

Ik ben op zoek naar mensen die dit project een warm hart toedragen, mensen die en een bijdrage kunnen leveren in de opstartfase en de verdere groei van Happy Tosti Deventer.

Partners