Kattencafé Skatjes

Corinna Schat

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 3
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

In een stad als Zwolle hoort ook een kattencafé. Ik ben een crowdfunding gestart om een financiële steun te krijgen zodat ik in het centrum van Zwolle een kattencafé kan beginnen. Een bijzondere plek waar asielkatten hun permanente woonplek krijgen en bezoekers onder genot van een kopje koffie en een taartje of broodje even tot rust kunnen komen. Een plek om elkaar te ontmoeten, ontspannen even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

Wat wil ik bereiken:

Een leuke, sociale ontmoetingsplek in het centrum van Zwolle. Een plek die bijzonder is omdat het helemaal in het teken van katten staat. Er wonen katten, maar de inrichting is ook helemaal in het thema katten. Zwolse kunstenaars kunnen hun werk verkopen en tentoonstellen. Mensen kunnen workshops volgen om iets voor hun eigen kat te maken.

Wat heb ik nodig:

Ik ben een crowdfunding gestart om zo donateurs te te werven. Mensen kunnen een donatie doen en daarvoor een beloning kiezen in de vorm van het eerste kopje koffie of b.v. een high tea. Zo kunnen mensen die dit een heel leuk idee vinden en graag willen dat dit er komt meehelpen.

Naar wie ben ik op zoek:

Ik zoek kattenliefhebbers, donateurs en mensen die mijn initiatief willen delen in hun omgeving zodat ik mijn doelbedrag van 20000 ga halen en mijn droom kan verwezenlijken.

Aanvullende bestanden:

Partners