Lokaalloyaal

Marcel Fortuin

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 2
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

We willen dat de binnensteden weer meer gaan bruisen. De consument komt niet meer alleen voor het kopen van goederen, dat gaat vaak via internet. Maar wel willen ze iets beleven in die binnenstad. En als ze er toch zijn, dan zal er ook weer meer gekocht worden. Dat betekent wel dat de ondernemers activiteiten zullen moeten organiseren. Maar hoe maken ze dat bekend aan de inwoners en de toeristen? Daarvoor hebben we LokaalLoyaal ontwikkeld.

Wat wil ik bereiken:

Een platform (voornamelijk de app) waar je altijd en waar je ook bent snel en makkelijk kunt zien wat er bij jou in de buurt te doen is. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om straks zowel individuele als gezamenlijke spaarsystemen of zelfs een eigen lokale munt te faciliteren.

Wat heb ik nodig:

Het wie-heb-ik-nodigaspect en een goed functionerende app.

Naar wie ben ik op zoek:

Actieve ondernemers en winkeliers die een laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en veel bekeken platform willen gebruiken om hun activiteiten, dagacties of evenementen makkelijk willen promoten. Maar ook de schouwburgen, toneelverenigingen etc. die hun evenementen willen promoten. Daarnaast zoekt LokaalLoyaal gemeenten die via deze app regelmatig de mening willen peilen over bepaalde actuele onderwerpen. Een soort DigiPanel.

Partners