Ondernemer met ambacht gezocht

Rinze Schotanus

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 5
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

Sinds 2006 ben ik eigenaar van de bovenwoning aan de Kamperstraat nummer 35a in Zwolle. De wens om de benedenverdieping er bij te kopen is in vervulling gegaan in 2015. Er is geld en energie besteedt aan de renovatie van deze verdieping en de complete zijkant van het totale pand. De benedenverdieping bestaat aan de voorkant uit een prachtige winkel, rijksmonument, vanwege de inrichting. Deze winkel verdient haar functie. De gemeente Zwolle kent alleen dienstverlening of ambacht als bestemming toe. En anders wonen, maar dan is het niet meer toegankelijk voor de burgers en bezoekers van Zwolle. We zoeken daarom een ondernemer die een mooi ambacht beheerst en de winkel kan gebruiken om te werken en te etaleren.

Wat wil ik bereiken:

Een overeenkomst met een ondernemer die een mooi ambacht beheerst, wat aansluit bij de specifieke inrichting van de winkel aan de Kamperstraat, nummer 35. De betreffende ondernemer kan als beheerder optreden voor het hele pand, waardoor de huurkosten laag blijven.

Wat heb ik nodig:

Een actief netwerk, die de winkel in combinatie met de vraag om een ondernemer met een ambacht, onder de aandacht weet te brengen, waardoor er een passende ondernemer gevonden wordt. Andere ideeën om de winkel een passende bestemming te bieden.

Naar wie ben ik op zoek:

Een ondernemer, die zijn of haar ambacht wil uitvoeren op een dynamische locatie, in een prachtige winkel, die met reden in het Rijksmonumentenregister is opgenomen.

Partners