SkyZone: beleving, optimale speelwaarde en fysieke uitdaging onder 1 dak!

Wim Teunissen

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 2
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

SkyZone is een uniek concept die op het gebied van beleving, speelwaarde en fysieke uitdagingen, bestaande Family Entertainment Concepten voorbijstreeft. Er is gezocht naar een combinatie van tijdloze elementen die voor elke leeftijdscategorie een uitdaging vormen. SkyZone roept een uniek gevoel van sfeer en ontspanning op bij de bezoeker. Dit komt door de aantrekkelijke mix van mooie natuurlijke kleuren, materialen en dynamische sfeerverlichting. De kracht van SkyZone is de diversiteit van de activiteiten. In SkyZone is op een creatieve en uitdagende manier gebruik gemaakt van de kubieke meters in plaats van de vierkante meters. Hierdoor is de veelzijdigheid van de speelwaarde ongekend. Op elke verdieping ontdek je weer iets nieuws waardoor je als bezoeker continue uitgedaagd wordt. Een aantal blikvangers zorgen ervoor dat je zin krijgt om te bewegen. Een krachtig effect gezien de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld kinderobesitas.

Wat wil ik bereiken:

Als ondernemer zie ik de potentie van het project zoals dat in Doetinchem gerealiseerd is. Het uitgebreide onderzoeksconcept, bedrijfsmodel en het ontwerp overtuigd om in het project te investeren. De aannames in de onderzoeksfase van het project wordt onderschreven met drie jaar ervaring in de exploitatie van SkyZone. Dit biedt een betrouwbaar vooruitzicht op potentiële nieuwe SBU’s in Nederland en eventueel ver daarbuiten.

Wat heb ik nodig:

Ik ben op zoek naar bij voorkeur zichtlocaties van minimaal 1500m2. Bij voorkeur een vrije overspanning en een minimale hoogte van 8 meter. Denk aan fabriekshallen/tennisbanen/sporthallen. Het kan voorkomen dat dat bestaande invullingen niet renderen. Het zou interessant kunnen zijn om als vastgoedeigenaar een nieuwe invulling te overwegen.

Naar wie ben ik op zoek:

Ik ben op zoek naar mensen met vastgoed of met toegang tot een vastgoedportfolio waarvoor een nieuwe invulling wenselijk is. Dit met als doel op lange termijn een samenwerking aan te gaan. Eventuele (mede)investeerders zijn welkom.

Partners