Water Schoonmaak Service Zwolle

Teun Toornstra

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 3
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

Wij zijn de Water Schoonmaak Service Zwolle. We maken het water van de Zwolse grachten en omliggende wateren schoon van zwerfafval. We maken hiervoor gebruik van kano’s. Het is een project waarbinnen sport & beweging, zorg voor de natuur en zorg voor elkaar gecombineerd wordt! We hopen in de toekomst nog veel werk te verrichten binnen Zwolle!

Wat wil ik bereiken:

Wij willen schone grachten en omliggende wateren in Zwolle. We willen dit op een sportieve uitdagende manier doen, samen met andere wijkbewoners en vrijwilligers!

Wat heb ik nodig:

Wij zoeken uiteraard altijd deelnemers. Daarnaast zoeken wij sponsoren om ons materiaal te bekostigen. Bedrijven kunnen in ruil voor een donatie een sticker met hun logo op de kano van WSSZ krijgen, zodat wij hun 'varende marketing' zijn. We willen breed samenwerken met ondernemers binnen de Zwolse binnenstad. Deze zijn immers ook gebaad bij een schone binnenstad!

Naar wie ben ik op zoek:

We staan open voor allerlei verschillende specialismen, zoals een kunstenaar die iets kan maken van zwerfafval tot een financieel expert die ons kan helpen met een subsidieaanvraag of andere oplossingen.

Partners