Werken aan een frisse blik

Gill Bollegraf

(initiatiefnemer)

ik vind het leuk: 3
ik doe mee: 0

Wat is mijn idee:

Enschede, happy city! Bruisen kan alleen als er voldoende energie is. Wij zijn druk, druk, druk. Het leven vliegt ons voorbij. Soms zo erg dat wij de regie over ons eigen leven kwijtraken. En dat kan anders!

Wat wil ik bereiken:

De BATTERIJ VAN DE BINNENSTAD. Een oplaadpunt zijn voor de werkende mens en dan bedoel ik ook opvoeders die thuis voor het gezin zorgen. Dat de ‘werkende’ Enschedeër in (de binnenstad van) van onze stad weer rust en stilte vindt en toelaat zodat we weer balans in ons leven krijgen, creatiever denken en handelen, stressbestendiger worden, veerkrachtiger zijn en lekker in ons leven staan... meer vervulling ervaren en wellicht productiever zijn. Laten we dit aanbieden!

Wat heb ik nodig:

Een ruimte van minimaal 12 x 12 meter. Een pantry, toilet(ten), liefst nog een kleinere ruimte om om te kleden en/of om 1 op 1 of maatjestrainingen sessies te geven. Het BATTERIJ IN DE BINNENSTAD-pand moet een toegankelijk en laagdrempelige ruimte zijn waar mensen zo binnenlopen om Mindfulness te beoefenen bv mindful yoga, mindful meditatie met aandacht voor de adem, het lichaam en onze denkgeest.

Naar wie ben ik op zoek:

Naar makelaars, pandeigenaren, bedrijven met teveel ruimte of langdurig leegstaande panden die dit als pop-ruimte vrij willen geven. Verder zoek ik mensen die willen helpen er een fijne ruimte van te maken. Vervolgens het aan alle Enschedeërs kenbaar maken om hier even tijd voor jezelf te nemen, om jezelf weer op te laden. Niet alleen omdat ik dit iedereen gun maar omdat we dit nodig hebben! Kom tot rust...en voel je weer happy in je werk en bruisen in je leven in Enschede. Niet alleen happy city maar vooral city of fulfillment. De stad van NU! A'j d'r bint, moj d'r waen!

Partners