Wat is het?

De Woonkeuken is een bijzonder netwerk dat schakelt en verbindt en actief is in de Overijsselse vastgoedwereld. Over grenzen van organisaties heen, wordt gewerkt aan urgente maatschappelijke thema’s. De deelnemers werken gezamenlijk aan de transitie van vastgoed en bouwen & wonen in Overijssel.

Hoe werkt het?

De Woonkeuken kent 3 thema’s: circulair bouwen, inclusief organiseren en adaptief plannen. Voorbeelden van onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten aan de orde komen: de bouwopgave, transformatie van leegstaand vastgoed, nieuwe manieren van samenwerken, initiatieven ‘van onderop’, aardgasloos bouwen, woon- en leefomgeving, transitieagenda circulair bouwen, streekagenda’s, demografie en disrupties, participatiesamenleving, governance.

Wat is het doel?

De deelnemers binnen het netwerk voelen zich betrokken bij de transformatie van (leegstaand) vastgoed in Overijssel en vinden dat het anders kan.

Terug naar de toolbox
Wil je meer weten over Stadsbeweging? Of heb je andere vragen? Neem contact op met een van onze stadcoaches: Bart of Björn. Je kunt hen bellen of appen via 06 – 103 983 42.

Partners